Tegenwoordig kan alles online; van online kleren kopen tot een doorlopend krediet afsluiten. Wacht niet langer en vergelijk nu meteen offertes van alle bekende aanbieders. Profiteer van de voordelen.
Online lenen bij leningvriend.nl kan u veel geld besparen. Het is al jaren in opkomst en met de vele reclames op tv die verwijzen naar een leenwebsite wordt online lenen alleen maar populairder. Buiten het feit dat je via het internet snel in contact komt met een adviseur of tussenpersoon is het ook mogelijk om alles online te regelen. Geheel anoniem via het internet de offerte aanvragen, ontvangen per email, ondertekenen en per post versturen.

Het is even wennen maar het kan echt zo makkelijk als u denkt dat het is. De oudere generatie ziet het waarschijnlijk niet zitten om online geld te lenen maar de jongeren weten niet anders. Alles veranderd met de tijd mee, en zo ook geld lenen. Online kan tegenwoordig alles worden gekocht wat u in een ‘normale’ winkel ook kunt kopen en zo gaat het ook met een lening aanvragen. U hoeft niet meer persoonlijk naar de bank maar alles kan online worden geregeld. Alle bekende lening aanbieders zijn online vertegenwoordigd met een website waar u vooraf informatie kunt inwinnen.

Hoe de online offerte aanvragen? Op de offerte pagina vult u het offerteformulier in. Het kan zijn dat u na het invullen gebeld wordt door een medewerker van het kantoor, maar ga er vanuit dat alles per e-mail en post gaat. Dit kunt u al zien aan het formulier. Het is een lang formulier waarin al uw gegevens worden verwerkt. Zodoende hoeft u geen contact te hebben met de aanbieder en ontvangt u sneller per post de offerte.

De offerte terugsturen of een adviseur inschakelen. Nadat u het offerte formulier hebt ingevuld kunt u na contact met de medewerker een gesprek aanvragen met een adviseur indien u dat wenst. U kunt ook de offerte thuis per post ontvangen of per e-mail. Nadat u de offerte bekeken heeft, en of alles klopt naar uw wensen kunt u de handtekening zetten en de offerte terug sturen. Wanneer de offerte ontvangen is ontvangt u al snel het geld op uw bankrekening. Hoe u het ook wend of keert, er komt altijd papierwerk aan te pas. Er moet namelijk een contract worden getekend waarvoor uw handtekening nodig is om het rechtsgeldig te maken.

1
Offerte invullen
Op de offerte pagina vult u het offerteformulier in. Nadat u de gegevens hebt ingevuld ontvangt u de offerte per e-mail gestuurd.

2
Offerte uitprinten
Als u de offerte ontvangen heeft kunt u deze uitprinten. Controleer of alles klopt en of uw wensen in het voorstel zijn verwerkt.

3
Ondertekenen
Als de offerte bevalt en alle gegevens zijn juist dan rest niet anders dan een pen in de hand te nemen en de offerte te ondertekenen.

4
Versturen
Nadat u de handtekening hebt gezet hoeft u deze alleen nog maar op de post doen. U ontvangt snel bericht wanneer u het geld ontvangt.


Site Map | Links | Printable View | © 2008 - 2022 Leningvriend